Remington have Become Manchester United Football Club’s First Official Electrical Styling Partner

ANNOUNCEMENT VIDEO

Manchester United and Remington, the global leader in personal care, have announced a multi-year partnership which will see the brand become the Club’s first Official Electrical Styling Partner.

PARTNERSHIP VIDEO

For the first time ever, Manchester United’s male and female stars come together to talk football, personal style, and match-day confidence. And it’s all thanks to Remington.

Remington je postao prvi službeni partner za električne aparate za ličnu negu fudbalskog kluba Mančester Junajted

Midlton, Viskonsin (SAD), i Mančester, (Velika Britanija), 07. Februar 2019 – Spectrum Brands Holdings, Inc. (NYSE: SPB) i Mančester Junajted (NYSE: MANU) su danas izdali zajedničko saopštenje da je potpisano višegodišnje, globalno partnerstvo, pod kojim će Remington, ikona Spectrum Brands korporacije, biti prvi službeni partner fudbalskog kluba Mančester Junajted za električne aparate za ličnu negu.

Ovo partnerstvo, koje uključuje i muški i ženski tim, će omogućiti da Remington i klub zajednički doprinesu snažnoj marketinškoj promociji uperenoj prema ljubiteljima Mančester Junajteda i Remingtona podjednako.

Jedan od najsnažnijih brendova u širokom okrilju Spectrum Brands korporacije, Remington je već generacijama neizbežno ime u svetskoj industriji lične nege i nege kose. Osnovan u Njujorku 1937. godine, Remington već više od 80 godina dizajnira, osmišljava i razvija čitavu gamu proizvoda za ličnu negu i negu kose i predvodnik je na polju dizajna, mode i tehnologije.

Remington i Mančester Junajted će sarađivati na više polja, u kampanji koja veliča individualnost i snagu sigurnosti u samog sebe. Partnerstvo će naglasiti i pojačati kampanju Remingtona „The Story of You“, koja potencira misiju brenda da pomogne klijentima da razviju svest o sebi – dok uče da individualna iskustva, vrednosti i aspiracije čine osobe takvima kakve jesu kao ljudi. Ova saradnja ima za cilj da inspiriše i uključi više ljudi u akciju „ Get Your You On“, motivišući ih i dajući im sigurnost da ostave trag u bilo čemu što rade.

Izvršni direktor Mančester Junajted grupe, Ričard Arnold, o tome kaže:

„Remington je jedan od najpoznatijih i najafirmisanijih brendova na njihovom polju i to je sjajna dopuna našoj porodici komercijalnih partnera. Što se tiče naše saradnje, tu se ne radi samo o ponudi kvalitetnih proizvoda za ličnu negu našim fanovima, već ima za cilj da inspiriše i ohrabri individualnost kroz snažne poruke i kampanje, i ženskog i muškog tima Mančester Junajted.“

Tim Rajt, potpredsednik za sektor aparata u Spectrum Holdings kaže:

„Naša saradnja sa Mančester Junajtedom donosi fantastične mogućnosti za predstavljanje kvaliteta i „raznovrsnosti Remingtonovih proizvoda strastvenim ljubiteljima jednog od najvećih i najpoštovanijih svetskih sportskih brendova.

„Imamo impresivnu istoriju razbijanja stereotipa na svetskom nivou sa našim inovativnim proizvodima i smatramo da će se to preneti i na našu saradju sa Mančester Junajtedom, a naročito kad uzmemo u obzir saradnju i sa muškim i sa ženskim timom. “

 

Prati nas

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION