Proizvodi za sređivanje
Muškarci

Više od 70 godina pomažemo muškarcima da izgledaju najbolje što mogu. Zato možete slobodno da se pouzdate u nas i u to da ćemo vam obezbediti najbolje proizvode. Od svakodnevne rutine do stilizovanja, izaberite sve što vam je potrebno da uvek izgledate savršeno negovani i da držite stvari pod kontrolom. 

Temeljno brijanje: Zaboravite na zarđale brijače. Električni brijač je nešto što svaki muškarac danas mora da poseduje u svom neseseru. Osetljiva koža će vam biti zahvalna zato što koristite brijače sa mrežicom kako biste obavilii temeljno brijanje i postigli glatko lice, bez iritacije. Ukoliko imate jaču bradu, koristite naše rotirajuće brijače sa 3 sečiva koja prate crte vašeg lica, za temeljno brijanje svaki put.

Kosa: Pronađite mašinicu za vaše potrebe i vaš stil bez obzira da li želite malo da eksperimetišete sa trenutnim trendovima ili samo da održavate vaš izgled između poseta frizeru. Preuzmite kontrolu nad neželjenim dlačicama u nosu, ušima ili na telu sa našim trimerima. Za trajno uklanjanje dlaka kod kuće, isprobajte naš inovativni i klinički testiran IPL sistem za uklanjanje malja.

Osvežite se: Remington četke za lice koje su lake za upotrebu Vam pomažu da dubinski očistite pore i rešite se nečistoća i vraćaju život vašoj umornoj koži. Za samo 60 sekundi vaše lice će biti osveženo, a i vi ćete imati priliku da se razdrmate ujutru. Lakše od ovog zaista ne može!

 

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION