Rotirajući Brijači
Brijači sa mrežicom

Brijanje

Glatko lice za muškarce širom sveta. Naši električni brijači su neizostavni deo muških nesesera. 

Mi smo stvorili prvi električni brijač i ponosni smo na činjenicu da i dalje možemo da Vam ponudimo najbolje brijače na današnjem tržištu. Stvoreni da pruže sjajne rezultate prilikom svakog brijanja u potpunosti se uklapaju u zahteve današnjeg brzog načina života. 

Pronađite brijač idealan za Vas. Za razliku od drugih brendova, naši rotirajući brijači i brijači sa mrežicom su skrojeni prema Vašim ličnim potrebama. 


Brijači sa mrežicom: Osetljiva koža će Vam biti zahvalna na ovom izboru. Zaštitna mrežica štiti kožu i stvorena je kako bi izdigla dlake iz korena i navodila ih do vibrirajućih sečiva. Ako želite brzo brijanje, bez pene, ovo je pravi uređaj za Vas jer ga možete koristiti bilo kad i bilo gde.


Rotirajući brijači: Nemilosrdni prema dlakama, a nežni prema licu, rotirajući brijači Vam nude temeljno brijanje zahvaljujući rotirajućim oštricama koje se kreću i prilagođavaju Vašim crtama lica. 3 sečiva Vam pružaju visoku manevarsku sposobnost i idealni su za jaču bradu. Isprobajte naše rotirajuće brijače i oprostite se od tradicionalnog brijača zauvek.

Pogledajte naš ceo asortiman brijača sa mrežicom i rotirajućih brijača i pronađite idealan za sebe i svoje potrebe. Ne možemo da obećamo da će Vam ceo dan proći glatko, ali jutro sigurno hoće! 

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION