Trimeri za kosu
Trimeri za bradu
Setovi za ličnu negu
Trimeri za telo
Trimeri za uši i nos
Muške četke za lice

Grooming

Preuzmite kontrolu nad svojim izgledom: Asortiman za muškarce

Pronađite proizvode za Vaš stil na koje ćete uvek moći da se oslonite. Sa našim asortimanom mašinica za šišanje, trimera i proizvoda za sređivanje, održavanje Vašeg stila će biti lako kao pero. 

Lice od poverenja: Bilo da nosite bradu kao Vašu ličnu izjavu ili stav ili samo želite da održavate uredan, klasični izgled potrebni su Vam proizvodi koji Vas neće izneveriti. Izaberite neki od naših trimera za bradu ili neku od mašinica za šišanje. Pozdravite se sa dlačicama is nosa i ušiju pomoću naših detalnjih trimera. 

Govor Tela: Malje na telu je lako održavati baš onako kako Vi želite. Naši vodootporni trimeri za telo Vas neće usporiti jer su stvoreni za rutinu bez muke i napora. Lični proizvodi za sređivanje su kompaktni, laki i pogodni za potrebe celog tela.

i-Light Asortiman: Trajno uklanjanje dlačica Vam je konačno dostupno u udobnosti Vašeg doma zahvaljujući našem i-Light asortimanu. Razvijen od strane vodećih dermatologa, postupak dugatrajnog uklanjanja malja sa grudi, leđa i stomaka je nežan i efikasan.

Pogledajte naš ceo asortiman i pročitajte naše savete za moderan izgled. 

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION