Nega kose
Uklanjanje dlačica
Žene

Istaknite Vašu lepotu

Naša kolekcija za žene promoviše svakodnevnu lepotu za sve. Već godinama vodimo računa o ženskim potrebama i lepoti od glave do pete; a naši proizvodi Vam pružaju sve što Vam treba da se osećate i izgledate fantastično. Pronađite svoje neizostavne proizvode za kosu, telo i lice. 

Srećna kosa: Upoznajte se sa proizvodima za negu kose koji će Vam pružiti postojanost Vaše frizure. Prese za kosu sa obogaćenim pločicama za svilenkasto glatke rezultate, fenovi za kosu za dodatni WOW efekat, proizvodi za kovrdžanje kose za definisane lokne. Pronađite svoje tajno oružje za fantastičan izgled. 

Pod kontrolom: Budite samopouzdane i bez neželjenih dlačica. Asortiman proizvoda lakih za upotrebu uklanja sve neželjene dlačice na licu i telu. Rešite se dlaka iz korena sa našim epilatorima ili ih obrijte pomoću naših ženskih brijača. Naša inovativna IPL tehnologija Vam donosi profesionalizam u udobnost Vašeg doma. 

Dnevne neizostavne stvari: Lepota i dobrobit svaki dan uključuje Remington SONICFRESH™ električnu četkicu za zube, snažne četke za lice i telo, kao i turpiju za pedikir za glatka I nežna stopala.  

Use translation key: CONVAR_DESCRIPTION